tisdag 15 december 2009

Hyckleriet kulminerar

Niklas Ekdal skriver intressant om mediauppståndelsen kring Tiger Woods och hur han nu får löpa gatlopp och fly undan mediestormen till Sverige med sina närmaste. Vilket brott har Tiger Woods begått. Har han begått stöld eller misshandel? Nej - något mycket värre - han har varit otrogen mot sin fru och fallit för en eller flera av de fala kvinnor som flockas runt personer som honom. Han har begått det värsta brottet av alla numera: att bete sig mänskligt. Vem är det som sätter dessa helgonlika krav på människor? Dessa krav på präktighet? Är det en konspiration från den kristna högern vars värderingar nu sprider sin över jordklotet? Förr fanns det en förståelse eller i vart fall acceptans för rent mänskliga snedsteg som otrohet. De snedsteg som president Lyndon Johnson kom undan med på 60-talet blir ett par årtionden senare under Bill Clinton det värsta brottet. Det är inte utan att man längtar tillbaka till det toleranta 70-talet.

Jag säger bara det: låt den personen kasta den första stenen på Tiger Woods som är vit som snö och som politiskt och moraliskt aldrig begått minsta snedsteg eller tänkt minsta tanke runt en trevlig och attraktiv arbetskamrat eller granne. Den personen finns inte. Det är dags att ta strid mot den falska och hycklande moralismen eller politiska korrektheten. För tänk om det är just en politisk korrekthetshype runt kvinnor det handlar om? Fenomenet är intressant.

1 kommentar:

Amer Al-bayya sa...

Utrikespolitik och det gäller EU också..
Världen vill ha en rätt och rättvis politik...Och utrikespolitik som hjälper alla och hela världen....
krig, krigsbrott, ockupation , mord, politiska mord, rasism, hot har, terror, apartheid, blodbad ,vålv, förtryck,tortyr, olika brott mot mänskligheten..Var är FN,politiker??..
Och vem styr FN,politiker???..Olika politiska mord är olösta......Och det kommer mer.......Och mer..
USA och USAs politik var och är för makt , styre , intresse, oljan, viktiga område, mer pengar, mer makt och folk med soldater dör orättvist..
Varför och för vem,politiker ????????..
Folket vet inte mycket om USAs spel och EUs spel.Media vill inte tala mycket för folket..
Media var och är med supermakternas spel..Och folket får bara osanna och falsk fakta om allt i politiken..
FN står där maktlöst..FN har ingen makt och USA styr över FN, sa f.d. FN:s chef Butros Ghali...
Var är EUs utrikespolitiken, Bildt???..Varför får USA styra EUs utrikespolitik och för vem?????
Hur kunde EUs utrikespolitik kriga mot Irak med USAs orättvist politik om Mellanöstern??..
Hur kunde Bushs och Blair(EU) kriga orättvist mot Irak utan rätt från FN?????.
Hur kunde USA och UK begår största krigsbrott i Irak..??.
Hur kunde USA och UK använda förbjudna vapen mot civila och oskyldiga i Irak med tortyr till alla som var under USAs våld och förtryck????...Vem ska betala för allt detta ???..
Varför går alla (politikerna) fri utan att man ställa de inför rätta,politiker ?????..Vem styr i USA??. Vem är AIPAC i USA????..
Vilken utrikespolitik talar ni om ????..Hela politiken var och är orättvis och olaglig om Mellanöstern,Bildt..Och du och andra politiker vet om det !!!!!..
Arabvärlden ska kräva alla ersättningar för alla brott och krigsbrott ,ockupation, med förbjudna vapen mot arabvärlden..VI svenskar kräver Att politiker ta fram för oss fotdans politik..Palmes fotdanspolitik......
Sveriges stolthet och rättvisan med moral, samvete och solidaritet, stabilitet , säkerhet och välfärd är är Palmes politik för och åt hela världen....
Fotdans politik är Olof Palme..Palme var och är hela politiken..
Ta fram Palmes politik,politikerna..

Vi ska ta Palestinafrågan sen......Tack...